Feest vieren met de partystore

Voor de verjaardag van een vriendin van mij moest ik snel op zoek naar wat feest artikelen, met die feest artikelen wilde ik mijn vriendin verrassen. Ik ging naar de partystore en zocht ballonen, slingers en dat soort spullen. Vooral veel ballonen want dat wilde ze erg graag. Het is een echte extravagante dame dus het moest erg uitgebreid zijn. Daarom ging ik zoeken naar de meest mooie, beste en grootste ballonen die er bestaan. Dit lukte met de partystore ballonen.

We gingen snel naar haar huis om alle ballonen op te blazen, de partstore had ons ook speciaal een ballonen opblazer gegeven, dit was super handig want zo hoefde we de ballonen zelf niet op te blazen. Toen mijn vriendin thuis kwam voor haar verjaardag was ze door het dolle heen. Ze was super blij met alle feestartikelen en ballonen van de partystore. 

We zeiden dat we bij de partystore al onze ballonen en slingers hadden gehaald, ze was de partystore heel dankbaar met alle feestartikelen die we gebruikt hebben. 

pretballon lachgas rotterdam